Toiminta

Yksityiseksi?

Mikäli haluat hevosesi talliin yksityiseksi, ota yhteyttä maililla osoitteeseen lamia@luukku.com ja huolehdi, että hakemuksesi täyttää muutamat kriteerit:

» Hevosen nimi, rotu & osoite
» Minkä kuvan haluat tallilistaukseen, mikäli useampi (hevosella tulee olla ainakin yksi, piirretty kuva)
» Millä nimellä haluat itsesi merkattavaksi tallilistaukseen
» Mitä vain mieleen tulee!

Suhteellisen pienen karsinamäärän vuoksi, on tilaa tällä hetkellä rajoitettu 2 hevoselle per omistaja. Tätä vielä kuitenkin makustellaan, ja voi jopa olla että jonakin päivänä hulluudenhuuruissa päätetään paikkoja jopa lisätä!

Vuokranmaksu

Vuokranmaksua tallilla ei ole, mutta tietysti toivomme, että olet silti toiminnassa mukana! Mikäli omistajaa ei ole näkynyt pitkiin aikoihin, otan yhteyttä sähköpostilla ja kyselen kuulumisia. Rivenhall sopiikin siten myös sellaiselle, joka kaipaa tallipaikkaa ilman sen suurempia velvollisuuksia. Tarjoamme kuitenkin erilaisia tapahtumia ja oman osion hevoselle foorumilla, johon omistaja voi luoda halutessaan esimerkiksi päiväkirjan tai muuta haluamaansa.

Siinäkö kaikki?

Rivenhall on vasta alkutaipaleessaan, ja on minulla tapana muutenkin lähteä liikkeelle hitaasti - varovasti tunnustellen. Talli oli tarkoitettu alunperin vain omalle, sekalaiselle joukolle yksityishevosiani, mutta innostuksenpoikanen lähti liikkeelle. Tulevaisuudensuunnitelmiin kuuluu monipuolisen toiminnan järjestäminen, ja etusivulta voikin löytää pienen ilmoituslootan joka sisältää linkit tuleviin tapahtumiin mikäli sellaisia on tulossa. Suurin osa tallin tapahtumista pyörii tallin foorumilla, joten käy ihmeessä kurkkaamassa, josko sinullekin jotain löytyisi!

Otan myös mielelläni kehitysideoita vastaan vaikka tallin vieraskirjassa tai sähköpostin kautta - palaute auttaa aina!